Referenties

3 maart 201

Mavia en John


Hallo Anouk,

We willen jou nogmaals bedanken voor jouw aandeel in onze trouwdag. We hebben veel complimenten gekregen over de ceremonie. Nog nooit hadden ze zo'n leuke ceremonie meegemaakt. De gasten en zeker ook wij hebben genoten van hoe je alle verplichte dingen hebt verweven met veel humor en ook aandacht voor degene die er niet bij konden zijn. Zo werd het een dag om nooit te vergeten met een lach, een traan en veel liefde. 

We hebben ons vanaf dat we bij je kwamen om alles te bespreken erg thuis gevoeld aan je keukentafel wat er ook aan heeft bijgedragen dat wij erg open naar je waren waardoor je al erg veel informatie had. Ook het bordje aan het hek met onze namen erop was geweldig, dan voel je je gelijk welkom.

Ook de familie en andere gasten waar je vooraf contact mee hebt gehad waren nog nooit op zo'n manier betrokken bij een huwelijk en hebben daarvan genoten.  

En de cadeautjes, graag gedaan, die heb je verdiend.

Met vriendelijke groeten,  

Mavia en John


p.s.: Nog bedankt voor de wasmand. Zo zullen we nog vaak aan jou en mooie ceremonie denken ;-)

3 februari 2019

Beste Anouk,

We willen je nogmaals bedanken voor je mooie praatje tijdens ons huwelijk. We zouden graag de tekst ontvnagen. Het is wel erg leuk om dat later nog eens terug te lezen. 

Met vriendelijke groet,
 Wendy de Paepe-van Wijk

21 januari 2019

Beste Anouk

Ik wil je nogmaals bedanken voor de leuke ceremonie, het heeft bijgedragen tot een onvergetelijke trouwdag voor Jordi en Roselien.

M.vr. groet, Hans IJzerman

14 december 2018

Lieve Anouk,

We willen je bedanken voor de mooie en liefdevolle speech die je hebt gedaan op onze trouwdag, je hebt ons in het kort beschreven waar ook letterlijk niets aan ontbrak. Met veel humor, spontaniteit en liefde doe je je werk en dat is aan alles te merken, je bent 100% voor ons gegaan en wil het graag perfect hebben/maken en dat is je zeker gelukt! We denken nog vaak aan je woorden terug en zijn dan erg dankbaar dat je dit voor ons hebt willen doen.

Groetjes, Wilbert en Bianca Brauns

10 december 2018


Goedemiddag Anouk,

Wat een ontzettend mooie en warme ceremonie was dat vanmorgen. De rode draad "LIEFDE"op een mooie manier verweven in een prachtig samenhangend verhaal. De juiste snaren zeker geraakt.

Bedankt voor deze mooie herinnering,
Met vriendelijke groet, 
Marja

19 oktober 2018

Beste Anouk,

Het is inmiddels alweer een week geleden dat u Lianne en Rob 'in de echt heeft verbonden'. Wij willen u graag bedanken voor de vrolijke, informele en betrokken wijze waarop u dit gedaan heeft. Vooral de manier waarop u de kinderen hierbij heeft betrokken, was hartverwarmend, het werd hierdoor ook hun feestje.

Bedankt!
Met vriendelijke groet, Henk en Linda Hak


19 oktober 2018

Larissa & Mariëtte


Lieve Anouk,

Wat een feest. Wat een ceremonie.
We kunnen zeggen dat mede dankzij jou onze dag in één woord FANTASTISCH was! We willen jou hier dan ook hartelijk voor bedanken.

Wij kregen veelcomplimenten over de ceremonie en over jou. Wat een leuke vrouw, wat een mooie ceremonie, wat deed zij dat toch leuk, zijn dingen die wij te horen kregen.

Dit was zeker de mooiste dag uit ons leven waarvan wij al twee dagen aan het nagenieten zijn.

Dank dank dank dankjewel voor alles!

Liefs, Larissa & Mariëtte


9 oktober 2018

Lieve, lieve, lieve Anouk,

Vanaf het eerste moment dat wij jou op de foto zagen op je website, wisten wij: "Die mevrouw, die willen wij!"

En toen we je spraken aan je keukentafel, onder het genot van appeltaart, wisten wij dat onze dag niet compleet zou zijn zonder een ceremonie door jou.

De weg naar de bruiloft in samenwerking met jou was heel fijn en toen....was het zover. 

Waar moeten we beginnen? Wauw!

Bedankt! Bedankt voor de prachtige, mooie, warme, persoonlijke en fantastische ceremonie. Het was echt alles wat wij wilden en tien keer meer. Hoe jij ons verhaal hebt verteld, met inbreng van alle mensen die ons lief zijn, was geweldig. Voor ons moest de ceremonie het hoogtepunt van de dag zijn en dan is met vlag en wimpel gelukt en allemaal dankzij jou. 

Alle aanwezigen vonden de ceremonie zo bijzonder, zo mooi en waren vol lof over jou. En wij kunnen niet anders zeggen, dan dat wij dat ook vinden. Wij vonden het heel fijn om met jou te mogen werken, want wat ben jij een fantastische vrouw! 

Heel veel liefs en nogmaals bedankt uit de grond van ons hart.

Andre en Colinde


20 september 2018

Hoi Anouk,

Ik wilde je nog vertellen hoe mooi en gaaf ik afgelopen zaterdag vond en hoe blij ik met je ben. Je hebt het zo goed en moooi gedaan....je was geweldig. 

Dank je daarvoor!

Groeten, Remco16 september 2018

Lieve Anouk,

10000 maal dank voor je geweldige verhaal gisteren! We hebben zo hard genoten!! Het ging perfect! Je hebt ons echt geraakt. Vandaag heerlijk nagenieten.

Anoniem


9 september 2018

Colinde en André


Beste Anouk,

Bij deze wil ik je nog extra bedanken voor de fantastische ceremonie van Colinde en André. Wat een hartverwarmende, liefdevolle en persoonlijke gebeurtenis heb jij ervan gemaakt! 

Echt een herinnering voor het leven.

Ik moest je ook nog even de hartelijke groeten doen van het ringenmeisje. Ze heeft er ook enorm van genoten.

Met hartelijke groet, 

Nicole Slagter-Muste


20 augustus 2018

Susan en Jeroen


Lieve, lieve, lieve, geweldige, fatalistische super toffe Anouk,

Wij willen jou mega mega mega erg bedanken voor de geweldige ceremonie en voor alle pret die wij met jou hebben beleefd. 

Iedereen spreekt vol lof over jou en wij zijn dan ook echt heeeeeel erg blij met onze keus voor jou en dat je beschikbaar was voor ons.

Je bent echt geweldig, dank je wel XXX

Liefs Jeroen &Susan
Knuffels Quinn en Noe


13 augustus 2018

Linda en Bart


Lieve Anouk,

Sorry dat ik je niet eerder heb gemaild, maar het waren hectische dagen, haha. Ik wil je nogmaals SUUUUUPER bedanken voor onze ceremonie! We hadden nog een cadeautje voor je, maar dit zijn we vergeten en willen we je graag nog geven, dus ik neem na onze vakantie even contact met je op!

Nogmaals 10000 maal dank, je bent echt een TOP vrouw!!!!!

Dikke kus van ons1 juli 2018

Bianca en Jeroen

Lieve  Anouk,

Wat heb je een prachtige ceremonie verzorgd voor ons huwelijk! Vanaf de eerste ontmoeting voelden we ons meer dan op ons gemak bij jou en we hadden er dan ook alle vertrouwen in. En wat heb je onze verwachtingen overtroffen! Een prachtige speech, een traan en vooral veel lachen, het zat er allemaal in. 

De manier waarop je onze dochters betrok bij de ceremonie, alles klopte. We hebben veel complimenten gehad van onze gasten over hoe jij het hebt gedaan, dus die geven we heel graag aan je door. Met deze ceremonie hebben wij een prachtige start van ons huwelijk gekregen. 

Soms maakt iemand maar even deel uit van je leven, maar laat ze wel een onuitwisbare indruk achter. En dat heb jij bij ons gedaan.

Liefs, Bianca, Jeroen, Fiene en Suze


26 juni 2018

Pauline en Sander


Lieve Anouk,

Wat hebben Sander en ik genoten van de ceremonie. Al tijdens ons contact voor de bruiloft merkten we dat de klik er ontzettend was. Er was plek voor humor, emotie, herinneringen. De ceremonie verliep mooier dan we hadden kunnen wensen. Wat heb je ons verhaal mooi verwoord. Zo leuk dat je ook onze dierbaren hebt gevraagd naar ons! Zo waren er ook nog een aantal leuke verrassingen. We wilden graag zelfs onze geloften naar elkaar uitspreken. Hierbij heb je ons fantastisch geholpen. Dankjewel! Onze gasten vonden je ook allemaal fantastisch!!

Heel veel liefs, Pauline en Sander


20 juni 2018

Hanna en Sander


Hi Anouk,

Hartelijk bedankt voor de echt geweldige ceremonie. Het was leuk, vrolijk, grappig en emotioneel. We hebben heel veel leuke reacties gekregen van onze gasten. Je hebt het een speciale dag voor ons gemaakt!

Nogmaals bedankt, Hanna en Sander


26 april 2018

Lysanne en Tim


Dag lieve Anouk,

We zijn nog in de wolken hoor! En komen daar maar moeilijk vandaan. Willen we ook niet eigenlijk. Veel te fijn hier!

Thuis zijn we omringd door bloemen , kadootjes, ontelbaar veel kaarten. Onze koppies spoelen over van herinneringen. Wat hebben we een geweldige tijd achter de rug en wat was vrijdag een dag waar je alleen maar van kunt dromen. Alles klopte. We zijn zo ontzettend blij dat we jou hebben gevraagd om onze ceremonie te leiden. Het was helemaal zoals we het graag wilden; persoonlijk, écht van ons, uniek, met verdreit dat er mag zijn maar ook de losse sfeer waarin lekker gelachen mag worden en dat er. Vanuit het publiek iets wordt geroepen. We hebben zoveel geweldige reacties gehad van onze gasten. Bijna iedereen gaf aan dat ze onzettend met ons (met Lysanne ;-)....) meegehuild hebben. Vrienden vertelden me vandaag dat ze misschien nog wel meer emotioneel waren dan met hun eigen bruiloft. Zo prachtig als het vonden!

We willen je heel erg bedanken voor de rol die jij daarin gespeeld hebt. Zonder jou was dit feest niet zo mooi. We hebben ook echt genoten van de voorbereiding en waren blij met de gesprekken en uitwisselingen die we met jou hadden: dat deed ons inzien waar het echt om gaat, waarom we ook alweer zouden gaan trouwen. Het vieren van de liefde. Dat hebben we gedaan vrijdag en daar zijn we SUPERTROTS op!

Hartelijke groeten en wie weet zien we elkaar nog eens! De kerk zat vól met jonge, ongetrouwde stellen, waarvan we er een heel aantal enthousiast hebben horen vertellen over jou. Laten we hopen dat we elkaar bij een andere bruiloft nog eens tegen mogen komen : -).

Veel liefs en nog meer dank,

Tim en Lysanne


10 april 2018

Elze en Henry

Goedemorgen Anouk,

Gisteren zijn we thuisgekomen van een heerlijk huwelijksweekend! We kijken terug op een hele mooie dag waar jij een bijzondere rol in hebt gespeeld. De manier waarop jij omver ons hebt vertelde, vonden we mooi. Al onze gasten vonden dat ook. Ze waren onder de indruk hoe jij vertelde en je bent er gewoon voor gemaakt!

Groetjes, Elze en Henry


19 maart 2018

Fatima en Seyit

Hoi Anouk!!

Dank voor deze hele leuke en fijne dag!
Ik heb flink moeten zweten, maar het was ge-wel-dig!!! 

Fijne avond!

Met vriendelijke groet, 

Seyit Yildiz

16 maart 2018

Anoniem

Hallo Anouk,

Als ouders en schoonouders willen wij je bij deze nogmaals hartelijk bedanken voor de mooie manier waarop jij afgelopen vrijdag 2 maart het huwelijk hebt voltrokken. De bijzondere manier waarop jij dit hebt vormgegeven, met de nodige ernstige momenten, de momenten van humor en het betrekken van onze beide (gehandicapte) dochters, hebben we als bijzonder plezierig en waardevol ervaren. Mede daarom is het voor het bruidspaar, maar ook voor ons al directe familie, een onvergetelijke dag geworden waarop we met warmte (ondanks de snijdende kou buiten) en met veel plezier kunnen terugkijken. We wensen jou veel succes in de toekomst met je mooie werk.

Me vriendelijke groet, anoniem


13 februari 2018

Kattia en Stefan

When we’ve decided to got married we really liked the idea of a small ceremony with only our witnesses and closest family. However we obviously needed a wedding official. We’ve found Anouk. We contacted her and quickly met for a hot chocolate to understand if she can be a good match for us and also if we were a good match for her. The moment we started talking everything felt so good. She made us feel super comfortable and she was super interested in our love story, what we do, our plan for the future and how we would like the ceremony. It felt as an conversation with and old friend and she knew how to hit us in our heart. From the first time you meet her it is clear how passionate she is with her work, how energetic she is and what an amazing personality she has. We had a very good first impression and we felt she was the right person to bring us to the “ I DO” . We got married on December 29 the 2017. The ceremony was beautiful and emotional. Anouk gave the ceremony a personal touch, she even did the ceremony in English and Dutch (and a few words in Italian). She really captured our essence as a person and our love, she involves everybody in the room even our little nieces and nephews were part of the ceremony in a very special and playful way. By doing so she’s put a smile on everybody’s faces. We can only say thank you from the bottom of our heart: Anouk, with your words you’ve hit us in our heart, made us love each other even more and you’ve made our big day and unforgettable moment. We will never forget it!

Stefan Stroosnijder and Kattia Stroosnijder-Manunta

30 januari 2018

Silke en Jeroen

We wilden een ceremonie zonder stijf gedoe in een ruimte waar we geheel onszelf konden zijn met onze dierbaren. Anouk wist precies wat we daarmee bedoelden toen ze ons voor het eerst ontmoette thuis. Bij sommige vragen was een blik al genoeg : ).

Anouk zorgde ervoor dat er ruimte was voor alle mensen in de zaal die iets wilden zeggen en betrok de aanwezige kinderen erbij. Er was humor en gekheid wat precies bij ons past!

 De trouwgelofte hebben we zelf aan elkaar voorgelezen en Anouk stond gelukkig dicht bij ons om het eventueel op te vangen als we in de emoties schoten.

We zijn nog steeds heel blij met deze trouwambtenaar en kijken nog met veel plezier terug naar die mooie dag!

Liefs: Silke en Jeroen Meuleman

18 oktober 2017

Marit en Rob

Hoi Anouk,

We hebben erg genoten van de dag En we vonden de ceremonie erg mooi, precies wat we wilden!

Dus hartelijk dank hiervoor en wellicht nog eens tot ziens!

Groet, Rob en Marit

12 oktober 2017

Marit en Rob

Hoi Anouk,

Heel erg bedankt voor het mooie verhaal. !arit en Rob hebben een topdag gehad!

Groetjes Meghan (ceremoniemeester)


11 oktober 2017

Reyhan en Özgür,

Lieve Anouk,

Bedankt voor je lieve bericht!

Jij bedankt voor een mooie dag die nooit meer vergeten zal worden, zowel door Reyhan en Özgür als de vrienden en familie.

Groetjes Humeyra


18 september 2017

Shirley en Michael

Eindelijk heb ik even tijd om een mailtje te sturen naar onze geweldige trouwambtenaar. Want dat was het, een geweldige dag waar jij deel van uitmaakt. Wij waren heel blij met hoe het is gelopen en hoe jij onze ceremonie hebt volbracht met een lach en een traan. Dankjewel hiervoor! Dankjewel voor alles wat je voor ons hebt gedaan op 24-7-'17.

Groetjes, Shirley en Michael van de Kemp


30 juli 2017

Kitty van der Reisen


Hartelijk dank, Anouk, voor de prachtige ceremonie die jij geleid hebt bij de bruiloft van Nicky en Simone! Jij en je woorden waren prachtig om te horen, je liefdevolheid en plezier erin ontroerend om te zien. Ik heb erg van je genoten! 

Ik laaf me nog aan die dag, aan de avond ervoor en de ochtend erna vol vriendschap, ontroering en plezier. Ik was voor even jong en onbevangen door jou, door alles, en iedereen! 

Ik beveel jou bij iedereen aan! Fantastisch vond ik ook om te zien het moment dat je een applaus voor mijn moeder vroeg, nadat ze de ringen had gegeven. Ik hoor nog je woorden 'ze neemt terecht haar moment of fame' toen mijn moeder zichtbaar genoot van het applaus. Ik zag je gaan zitten. Je gunde mijn moede alle tijd en eer. Dat is klasse; zoveel respect en gevoel. 

Ik ben je bijzonder dankbaar ook voor dit moment. Het heeft een heel speciaal plekje in mijn hart.

Ik was voor even jong en onbevangen door jou, door alles en iedereen! 

Lieve, zonnige groet,
Kitty (moeder van de bruidegom)30 juli 2017

Jisca en Danny

Hallo Anouk,

Inmiddels is het alweer anderhalve week geleden dat jij ons huwelijk voltrok! Wij, en onze gasten trouwens ook, vonden de toespraak vol humor, maar ook emotioneel, erg mooi. We hebben ervan genoten!

Erg leuk dat je van tevoren contact hebt gehad met onze getuigen. Dat maakte de speech heel persoonlijk. We zijn er trots op dat we jou als trouwambtenaar hebben uitgekozen.

Heel erg bedankt voor alles!Trouwen met kindjes
1 juli 2017

Ilona en Peter

Anouk! We hebben een super mooie dag gehad! En de ceremonie was veel te snel voorbij! Het was super fijn. Dankjewel dat je dit voor ons hebt gedaan!! We hebben je toga meegenomen, kunnen we igg nog een keer knuffelen. 27 juni 2017

Evelien en Donald

Lieve lieve Anouk! Ten eerste, wat was het MOOI! We hebben heel erg genoten van de ceremonie, we wilden niet dat het afgelopen was! En zelfs gasten zeiden dat ze het jammer vonden dat het afgelopen was. Heel veel complimenten gekregen! Ten tweede, godverdomme, wat hadden we je nog graag een knuffel gegeven! En macarons!! We hadden een mooi doosje met speciaal voor jou en je mannen; wat macarons om mee te nemen. We proberen je nog te bellen.

Dikkers kus en knuffel van ons


4 juni 2017

Laura en Barry

Lieve Anouk,

Zo, alweer twee dagen verder, beetje bijgekomen, maar nog steeds aan het nagenieten met zn tweetjes op de Veluwe. Klein beetje heimwee, want wat hebben we een geweldige dag gehad en dat is mede dankzij jou.

We willen je graag bedanken voor de prachtige ceremonie. Vanaf het eerste gesprek wisten we natuurlijk meteen al dat jij ons moest gaan trouwen en tot op de dag van vandaag zijn we zo blij met die keuze. Zoals je van te voren al zei; met een lach en een traan. Het was precies goed. Iedereen vond je geweldig (en terecht) want er is nog veel over nagepraat door een hoop gasten. Dus als een van de aanwezige mannen ooit op zijn knieën gaat, zullen ze je vast en zeker wel vinden.

We hebben alletwee jammergenoeg niet in de gaten gehad dat je weg bent gegaan, want had je graag nog bedankt. Je was geweldig met Lucas, je hebt er echt iets moois van gemaakt, waar we het nog lang over zullen hebben. Kan niet wachten op de foto's en de film, zodat we het rustig terug kunnnen kijken zonder alle zenuwen haha.

Bedankt lieve Anouk

Heel veel liefs,

Barry & Laura

1 juni 2017

Milou en Jaap

Hallo Anouk,

We hebben een prachtige dag gehad en genieten nog steeds na! De ceremonie was echt super, we hebben veel complimenten gehad en het is je gelukt hoor,....het was absoluut niet saai! Was een heel mooi moment om op terug te kijken.

Super bedankt voor onze prachtige ceremonie.

Groeten, Jaap en Milou Klijn


28 mei 2017

Marieke en Arjan

Lieve Anouk, 

Onwijs bedankt voor de prachtige ceremonie. Het was nog mooier dan we gehoopt hadden! Jij hebt een unieke gave om een ceremonie persoonlijk te maken!

Liefs.

Arjan & Marieke Sterk20 mei 2017

Marloes en Mathijs


We willen je bedanken voor de fantastische, mooie, liefdevolle en bijzondere ceremonie de jij voor ons hebt verzorgd. We kregen alleen maar lovende en emotionele reacties, dus je hebt iedereen geraakt en niet alleen ons....

We willen je graag nog een keer persoonlijk spreken, dus we bellen nog wel een keer.

Liefs, Mathijs, Marloes en Yara 

 
14 mei 2017

Chantal en Marc

Hoi Anouk,

Het is alweer een half jaar geleden dat je ons getrouwd hebt, maar wat was het fantastisch.

We kijken terug op een fantastische dag en hebben onwijs leuke reacties gehad op hoe jij het deed. Onze gasten vroegen zich of wij elkaar al langer kenden. Voor ons voelde het echt alsof je tussen de vrienden en familie hoorde. 

Bedankt, Marc en Chantal Moret29 april 2017

Karel en Mariëlle

Lieve Anouk,

Wat kijken we terug op een geweldige trouwdag, met een prachtige ceremonie! Geweldig hoe leuk, mooi, grappig en inhoudsvol je het hebt gemaakt! We willen je heel graag nog even persoonlijk bedanken, mogen we daarvoor een keertje langskomen?

Hartelijke groet,

Karel en Mariëlle


27 april 2017

Janet

Hoi Anouk,

Ik wil je bij deze bedanken voor wat je ervan hebt weten te maken. Het was volgens mij niet makkelijk voor je. Het was warm en hartelijk, enthousiast en serieus....echt super gedaan, ook namens Henk.

Groetjes, Janet


20 april 2017

Karen en Danjan

Lieve Anouk,

We kwamen bij jou met de vraag of je ons twee keer wilde trouwen in ons wedding-weekend van drie dagen. Geen alledaags verzoek, maar je haakte er meteen spontaan en met veel enthousiasme op in. En vanaf daar hebben met elkaar een bijzondere en persoonlijke weg afgelegd die uiteindelijk inderdaad eindigde in twee huwelijkscereonies.

Elke ceremonie was uniek, maar samen was het één geheel waarin we de liefde hebben gevierd. En dat het zo mooi en intiem zou worden hadden wij van tevoren niet kunnen denken. De energie en het gevoel die jij hebt gestoken in het verwoorden van ons liefdesverhaal heeft ervoor gezorgd dat bij iedereen een snaar is geraakt. 

Niet alleen wij, maar ook onze drie kinderen vonden het een feestje om met jou samen de ceremonie voor te bereiden. Door je warme persoonlijkheid voelde iedereen zich op zijn gemak en was er ruimte voor een lach en een traan!

Ook namens Minke, Thije en Fenne enonze gasten willen we je bedanken voor de onvergetelijke herinneringen!

 4 april 2017

Ilse en Jimmy

Hi Anouk,

Je hebt van " onze" maandag een echte magic monday weten te maken! Graag willen wij je bedanken voor de prachtige ceremonie vol met persoonlijke woorden, We hebben van elk moment genoten. 

Je hebt een fantastische manier van spreken, weet op een fijne manier alle stijfheid te verdrijven en de knipoog op de juiste plaats te zetten.

Groeten, Ilse 14 december 2016

Fabiola en Mark

Hallo Anouk,

We beginnen met een diepe buiging....

We willen je nog even bedanken voor onze mooie ceremonie. We zullen niet vergeten wat een mooie en warme woorden van iedereen. En zo grappig, speels, serieus met een twist teruggebracht naar onze gasten, heerlijk.

En dan die traan, heb ze weg kunnen slikken, maar het is je toch gelukt, al die lieve woorden die er over ons gezegd zijn.

We hebben genoten, een dag om nooit meer te vergeten.
En als Mark dan toch tegen mij zegt de volgende dag: 'Schat, je hebt het allemaal goed geregeld, heb ervan genoten, beste keuze van mijn leven om met jou te trouwen, nooit gedacht dat het mij zou overkomen. En dat van onze stoer militair tijdens onze kennismaking, haha....

Echt super bedankt nogmaals, je bent een topper, geniet van je mooie job.

Ik wil afsluiten met het woord

Liefde....

Met vriendelijke groeten,
Mark en Fabiola Busstra


trouwen thailand
21 november 2016

Monique en André

Hoi Anouk,

Graag willen we je nog heel erg bedanken voor hoe je de ceremonie voor ons gedaan hebt. Heel warm en persoonlijk. Wij vonden dit een verrijking en zijn blij dat we jou gekozen hebben.

Met vriendelijke groet uit Thailand,
Monique en André den Breejen

trouwen met kindjes
22 oktober 2016

Michelle en Berry

Goedemorgen Anouk,

Ik wil je even bedanken voor de mooie toespraak die je hebt gehouden! Je hebt het super gedaan! Ik heb ook zoveel leuke reacties gehad. We hebben een topdag gehad! Eindelijk ben ik mevrouw van der Vegt! Super bedankt!

Groetjes, Michelle


28 september 2016

Imanda en Michael

Hey Anouk,

Nogmaals hartstikke bedankt voor de geweldige ceremonie. We hebben een hoop positieve geluiden gehoord; iedereen vond dat je het geweldig hebt gedaan!

Mr. & Mrs. Fredriksz


21 september 2016

Hanneke 

En dan de ceremonie...wat heb je alles mooi verteld en vertaald! Echt prachtig! Dit schrijf ik niet in opdracht van het bruidspaar hoor, maar gewoon omdat ik het zo vind. En ik weet wel heel zeker dat zij daar hetzelfde over denken dus dat dan alsnog bij deze! Trouwens, alle gasten hebben volgens mij heel erg genoten en heel veel gevoeld!

Bedankt voor je warmte, hartelijkheid en persoonlijke betrokkenheid!
Hanneke (ceremoniemeester Joyce en Hendrik-Jan)

na 20 jaar trouwen
16 september 2016

Joyce en Hendrik-Jan

Allerliefste Anouk,

Woorden schieten te kort. Wat een prachtige, persoonlijke ceremonie. Dankzij jou is onze bruiloft onvergetelijk geworden. Je gebruikte precies de goede woorden en je bent een geweldig mens!

Ontzettend bedankt!
Joyce, Hendrik-Jan, Timme en Anne6 september 2016

Yvonne & Claas

Hallo Anouk,

De trouwdag van Kim & Rogier was bijzonder geslaagd. Heb alleen maar zeer positieve geluiden gehoord over deze mooie dag. Daar heb jij een grote bijdrage aan geleverd. Hiervoor mijn complimenten. Onze dank is groot!

Vriendelijke groet,
Yvonne en Claas (ouders van Kim)

4 september 2016

Kim & Rogier

Lieve Anouk,

We kunnen je niet genoeg bedanken voor gisteren! Wat een werk heb je verricht en wat heb je het goed gedaan zeg. De gehele ceremonie was zo prachtig, vol mooie woorden en emotie. We zijn zo blij dat jij er bij was en dat je dit voor ons hebt willen doen. Ontzettend bedankt voor al je hulp!!! Je hebt onze dag werkelijk waar van super mooi naar ontzettend bijzonder weten te maken, heel heel heel erg bedankt. 

kus kus kus

trouwen in kerkje Vledder

28 augustus 2016

Suzan & Freedo

Wauw Anouk!

Wat heb je het fantastisch gedaan, we vonden het geweldig. Je hebt onze verwachtingen overtroffen en echt verrast.

We hebben tot nu toe alleen maar complimenten over je gehoord, je sprak vol passie en liefde. Gelukkig hebben we het op beeld, zodat we er nog een keer van kunnen nagenieten.

En ik ga nog even door met zeggen hoe geweldig je bent ;) Je kado!! Fantastisch, bedankt. Wanneer we de foto's hebben zal ik nog wat met je delen.

Bedankt!
Mnr. en Mevr. Visser


vrachtwagen als trouwvervoer
17 augustus 2016

Karin & André

Hoi Anouk,

We hebben twee geweldige dagen gehad. De eerste was super gedaan van jou. Iedereen spreekt erover hoe jij dat hebt gedaan. Je betrok iedereen erbij. Dat vonden we prachtig! En zaterdag hadden we dat superfeestje en dat was ook heel goed verzorgd. We hebben twee dagen waar we op terug kunnen kijken. En de meiden vonden het ook heel leuk. Nogmaals bedankt voor alles.

Groeten, Karin en André


trouwen met doventolk
15 augustus 2016

Marijke en Henri,

Lieve Anouk,

Wij hebben enorm genoten van deze dag! En wij waren zo blij met jou als trouwambtenaar! Je hebt het fantastisch verwoord en hier een zeer persoonlijk tintje aan gegeven. Wij kunnen jou 100% aanraden voor iedereen die nog wil trouwen!

Veel succes dit jaar en de komende jaren met het trouwen van de aankomende stellen! Hopelijk heb je het niet al te druk, zodat je man ook aandacht krijgt van jou ;).

Je bent een topmeid!!

Hopelijk komen wij elkaar weer eens tegen in het leven.

Veel liefs, 

Henri en Marijke


trouwen en je vriendinnen21 juli 2016

Suzanne & Hendrik

Lieve Anouk!

Bedankt voor de prachtige ceremonie!! Wat was het geweldig! Niet alleen wij vonden het fantastisch, maar we hebben van veel terug gekregen dat het erg indrukwekkend was waarvoor onze grote dank!

Het was fijn om jou als BABS te hebben, vertrouwd en relaxed!5 juni 2016

Anne & Raymond

Lieve Anouk,

De gasten vonden de ceremonie geweldig en op een positieve manier heel emotioneel. En wij hebben echt intens genoten van het moment. Geweldig hoe jij alle verhalen van familie en vrienden gebundeld hebt in een prachtig verhaal. Ontzettend bedankt!

Anne en Raymond Manuputty


trouwen in de vertrekhal
1 juni 2016

Mandy en Wijnand

Lieve Anouk,

Wij willen je heel erg bedanken voor de geweldige ceremonie! We hebben er enorm van genoten en kijken er met veel plezier op terug. Ook hebben we super veel leuke reacties van familie en vrienden gekregen!

Heel erg bedankt dat je er zo'n speciale ceremonie van hebt gemaakt!

Liefs, Wijnand en Mandy


bruidsjonkers
30 mei 2016

Mandy & Jordy

Lieve Anouk,

Wij willen je bedanken voor een ceremonie die wij, maar ook anderen, niet zullen vergeten! Je was geweldig!! We kregen veel complimenten. We hoorden steeds 'wat een geweldig mens, die trouwambtenaar'. Helemaal top!

Bedankt! Liefs, Jordy en Mandy de Groot ;)

het ja-woord

emoties rondom ja-woord

zelf voorlezen persoonlijke belofte
22 april 2016

Melina & Martijn

Lieve Anouk


Wat een fantastische dag hebben we gehad. Na onze kennismaking hadden wel al een heel goed gevoel over jou als trouwambtenaar, maar je hebt al onze verwachtingen overtroffen! Wat heb je onze ceremonie bijzonder gemaakt! Het was zo persoonlijk, het was helemaal wat wij wilden, en eigenlijk nog meer dan dat. Ik weet niet goed hoe ik in woorden moet zeggen hoe dankbaar en blij ik ben (en Martijn ook) met de gehele dag gisteren. De ceremonie was wel echt de kers op de taart! Niet alleen wij vonden dat, maar ook onze gasten hebben meerdere malen gezegd dat ze vonden dat je de hele ceremonie op een hele mooie manier vormgaf. Ik wilde graag iets posten op je facebook om andere mensen te laten weten dat ze echt bij jou moeten zijn voor hun speciale dag, maar dat lukte me als digibeet nog niet. Uiteraard mag je deze e-mail overal tentoonstellen ;).

Heel veel liefs, Melina en Martijn de Jong
19 april 2016

Sanne & Ron

Allerliefste Anouk, beste goede-toverfee,

Ik had dit berichtje graag gelijk zaterdag gestuurd, maar ik moest toch even bekomen van alle emoties. Wat heb je jezelf overtroffen.

Vooraf hoorde ik al links en rechts geruststellende geluiden van familie. "Met iemand als Anouk, daar moet dat goed mee komen" en "ge heb de juste uitgekozen, die zit er wel achteraan".

16 april was dan hét moment. En zoveel schoner als we hadden durven hopen. Je verraste ons met je originaliteit, je humor en je warme woorden. Het was precies goed. Het was precies ons. Het klopte gewoon. De magische woorden werden meermaals uitgesproken "was dat een bekende van jullie?"

Dit was het sterrenstof dat onze sprookjesbruiloft dat gouden randje bezorgde.

Je verraste ons ook met dat mooie cadeau. Die briefjes gaan allemaal opgeschreven worden. Dit zijn wel magische briefjes de op heel bijzondere momenten geschreven gaan worden. Niet voor op de maandochtend het boodschappenlijstje op te schrijven dat ter herinnering tussen de boterham wordt geschoven. Nee, op momenten dat we elkaar een nachtje moeten missen. Of op een jubileum. Of op de dag dat we samen naar het rusthuis gaan.

Lieve Anouk, uit de grond van ons hart zeggen wij super super super SUPER bedankt. Je was fantaaastisch.

Dikke knuffel,

prinses Sanne en prins Ron


trouwen met kinderen en hond


6 april 2016

Bianca & Marcel

Lieve Anouk

We zijn inmiddels een maand getrouwd en dat voelt heerlijk! We kijken terug op een ontzettend mooie trouwdag, met voor ons als hoogtepunt de ceremonie. Jij hebt dit tot zo een bijzonder moment gemaakt voor ons. Hier genieten we nog dagelijks van.

Heel erg bedankt hiervoor!!

Liefs, Marcel, Bianca en Joep KOOIJ!!

25 maart 2016

Steffie & Robert

Hoi Anouk,

Allee maar complimenten hebben wij gekregen op jouw ceremonie voor ons. De grootste anti-trouwmannen overwegen zelfs om hun vriendin te gaan vragen.

Wij vonden het ook fantastisch! Mede door jou kon onze dag niet meer stuk! Uiteraard zullen wij asap jou een foto sturen waar wij met zijn allen opstaan!

Nu zitten we in de trein naar Schiphol :)

Nogmaals hartelijk dank en kom binnenkort eens een drankje drinken in la Caponniere.
Liefs, Steffie en Robert

Multiculturele huwelijksceremonie 19 januari 2016

Amir & Renate

Dag Anouk,

Wij willen je bij deze nog heel erg bedanken voor je betrokkenheid bij het voltrekken van ons huwelijk! We hebben een hele mooie dag gehad en daar was jij onderdeel van.

Warme groet, Renate & Amir

3 december 2015

Christian & Annika

Hallo Anouk,

Wij hebben de ceremonie als heel speciaal ervaren. Het was echt gericht op ons en onze situatie en de gasten werden er goed bij betrokken.

Christian
27 november 2015

Ester en Dave

Lieve Anouk,

Bedankt voor de mooiste dag van ons leven, vanaf het moment dat je binnenkwam bij ons was het gezellig en ontspannen en wisten we eigenlijk gelijk dat we een goede keus hadden gemaakt. Ook toen je laptop gecrashed was nam je de tijd om de laatste feiten te checken omdat je dat niet meer helemaal wist.

De ceremonie was heel erg persoonlijk en we vonden het vooral erg leuk dat je al onze close familieleden en vrienden een paar vragen had gegeven om te beantwoorden over ons, daardoor werd de ceremonie nog mooier door al die lieve woorden!

Onze vrienden Francis en Peter vonden het ook erg goed hoe je het deed en ze dachten er misschien over om jou ook te vragen. We horen nog steeds dat je het erg leuk deed, dat zegt al genoeg over jou als trouwambtenaar!

Veel liefs,
Ester en Dave Diepgrond

na 12,5 jaar samen trouwen
25 oktober 2015

Miranda, Marcel en Bo

Anouk, nogmaals bedankt! Je woorden zijn binnengekomen en verwarmen onze harten. Iedereen was geraakt en raakte er niet over uitgepraat. Fantastisch.

Liefs van de Elbertsen

mr. & mrs. 24 oktober 2015

Marcel Elbertsen

Hi Anouk! Onwijs bedankt voor de mooie ceremonie gisteren! Was erg mooi! We hebben veel complimenten gekregen en jij hebt er dus een aantal nieuwe fans bij.

Marcel

ceremonie met kinderen 18 oktober 2015

Esther en Günther

Als ik toch geweten had dat trouwen zo leuk was, had ik het al jaren eerder gedaan :-)

We wilden trouwen, maar het wel klein houden. Met de mensen die voor ons belangrijk zijn: de kinderen, de getuigen, de ouders en de fotograaf. En jij was superenthousiast. We kwamen op gesprek bij jou. En jij, jij had al contact gehad met onze getuigen. We hadden dat niet verwacht en vonden dat heel bijzonder.

En wat een mooie ceremonie: een ceremonie over de liefde tussen ons en ons selecte gezelschap. Precies zoals we het wilden. Met een speciale rol voor de kinderen. Hoe knap dat je precies onze wensen hebt kunnen vormgeven, dat je het zo persoonlijk hebt kunnen maken, de juiste toon wist te vinden. Het was perfect.

trouwen in de tuin 25 augustus 2015

Vera en Joris

Lieve Anouk,

Wij komen langzaam bij van deze fantastische dag, en genieten in het huisje in Brabant na van de teksten van jou en de andere speeches. De hele dag komt zo weer tot leven!

We willen je heel graag bedanken voor de prachtige en vooral persoonlijke ceremonie! Veel mooier dan wij hadden durven verwachten. De speeches van dierbaren waren prachtig door de ceremonie heen gevlochten, en je hebt, zoals wij je hadden gevraagd, ook het serieuze aspect van een huwelijk op een hele mooie manier weten te verwoorden.

Maar vooral geweldig hoe jij tijdens onze ontmoetingen voor elkaar hebt gekregen ons zo goed te leren kennen, dat de ceremonie niet alleen erg leuk was, maar vooral ook erg persoonlijk! Een mooi compliment is denk ik dat een van onze vrienden achteraf vroeg 'is jullie trouwambtenaar een goede vriend van jullie, dat zij jullie zo goed kent?'.

Dus, nogmaals, heel veel dank!
Liefs Vera & Joris 

two grooms 2 augustus 2015

Chris en Remon

Can't thank you enough for what you've done for us!

Much love,

Christopher en Remon van de Kerkhof

vader van de bruid 23 juli 2015

Richard en Winnie

Lieve Anouk,

Na bijna een week zijn we weer op aarde geland. Wat een gevoelens, wat een emoties! Echte liefde. Wat zijn ze mooi!

Wat hebben wij van de trouwdag van Ferry en Valery genoten. Het was van het begin tot diep in de nacht een groot feest en mede door jou een bijzondere dag!

Bij het zien van de foto's springen de tranen weer in mijn ogen. Wat was de ceremonie bijzonder. Het leek wel of wij elkaar al jaren kenden. Het was perfect.

Bedankt voor je lieve woorden na de ceremonie. Zulke woorden bevestigen dat het gevoel dat wij over ons gezin hebben klopt. Ieder huwelijk heeft zijn hobbels. Maar als de liefde onvoorwaardelijk is, weet ik zeker dat het goed komt. Mede namens Richard nogmaals bedankt.

Liefs van een trotse en gelukkige moeder,
Winnie Hoek

kinderen tijdens de ceremonie 21 juli 2015

Barry en Kees

Hallo Anouk,

Wat was het een feest, de trouwpartij van Ingrid en onze zoon Martin. Het was een enorme ervaring zoiets mee te maken op het strand. Wij vonden jouw spontane presentatie hartverwarmend, vooral hoe je Martin's kinderen bij de ceremonie inschakelde. Schattig hoe onze kleinkinderen zich hierbij betrokken voelden. Al met al heeft dit een enorme indruk op ons gemaakt, wat ons altijd bij zal blijven. Dankjewel.

Kees en Barry Tulen

bruidspaar gaat backpacken 19 juli 2015

Ferry en Valery

Lieve Anouk,

Bedankt voor je mooie woorden, toegewijde en persoonlijke manier van werken en spreken en flexibel omgaan met onze wensen en (soms duidelijke) mening.

De ceremonie was boven verwachting en wat een mooi cadeau! We zitten nu op Schiphol en staan op het punt om in het vliegtuig te stappen. De mooie beelden, momenten en woorden blijven voorbij komen in gedachten.

Heel erg bedankt!!
Kus, Ferry en Valery

hippie huwelijk

hippie trouwvervoer
14 juli 2015

Olga en Gerrit

Hallo Anouk,

Deze stap hadden wij voor geen goud willen missen. Ook mede dankzij jouw ceremonie. Iedereen sprak vol lof over je. De kinderen heb je er waanzinnig bij betrokken, precies zoals wij het gedroomd hadden. Dankjewel voor je lieve woorden, je input en inspiratie. Je bent een kei in wat je doet.

Lieve groetjes, "de Leeuwtjes"

29 juni 2015

Meneer en Mevrouw Jansen

Hoi Anouk,

Nogmaals bedankt voor wat je gedaan hebt. Naar onze mening heb je het fantastisch gedaan, zoveel onthouden uit één gesprek en toch perfect verwoord wat wij bedoelden. Het getrouwde leven bevalt ons enorm goed trouwens ; ).

Groeten, Peter

12 juni 2015

Cora en Jaap

Hoi Anouk,

Wij zijn woensdagavond thuisgekomen van onze vakantie, hebben het heerlijk gehad. We hebben een geweldige dag gehad, ook het feest 's avonds was super. Kregen ook van veel mensen de reactie dat ze vonden dat jij zo'n mooie toespraak had gehouden. Wij waren ook erg blij met je! Nogmaals super bedankt voor alles. Het was geweldig.

Groetjes, Jaap en Cora

kinderen tijdens ceremonie

hele gezin trouwt
12 juni 2015

Ingrid en Martin

Lieve Anouk,

elke dag ontmoet je mensen. Er zijn er weinig die een plekje in je hart veroveren en jij bent er één van! Je hebt ons die prachtige, warme en persoonlijke ceremonie gegeven, waar we op hadden gehoopt en het was zoveel meer....

We'll meet again, heel veel liefs,

Martin en Ingrid

trouwen in een wijngaard
8 juni 2015

Bianca en Evert

Hallo Anouk,

Nog bedankt voor alles....waanzinnig gesproken heb je. Echt een dag om nooit te vergeten!

Groetjes, Brenda (zus van Evert)

trouwen op een wijngoed
31 mei 2015

Bianca en Evert

Lieve Anouk,

ongelooflijk bedankt voor de mooie, persoonlijke en ontroerende ceremonie. We zijn weer veilig thuis en nog lang niet klaar met nagenieten! Dank!

Liefs van Evert en Bianca

trouwen op een kasteel in België
16 mei 2015

Linda en Arijan

Lieve, lieve Anouk,

Wat heb jij ons een prachtige ceremonie bezorgd! Een ceremonie die precies bij ons paste. We hebben ook zoveel complimenten gekregen van de aanwezigen en aangezien die niet aan ons verdiend zijn, maar aan jou, wil ik dat zeker gezegd hebben. Ook jij bent een kanjer!

Xxx van de (nu kan ik het zeggen) Fam. Willems

kus na het ja-woord
15 mei 2015

Liza en Jochem

Lieve Anouk,

We willen je heel hartelijk bedanken voor de prachtige woorden en het verhaal dat je hebt voorgedragen. We hebben genoten van elk woord en het is met geen pen te beschrijven wat dit voor ons betekent; in één woord geweldig! Mijn vader zei: "Het was écht alsof ik Jochem en Liza hoorde.". Hoe bijzonder!

Dus bij deze nogmaals onze dank voor je geweldige bijdrage!

Liefs, Liza en Jochem

valentijnshuwelijk

dochter leest trouwakte voor

vader geeft zijn dochter weg
15 februari 2015

Rianne en Leon

Lieve Anouk,

Wat heb je er een mooie ceremonie van gemaakt! We hebben een geweldige dag gehad. We hebben zoveel complimenten gekregen van jouw heerlijk luchtige, gezellige en sfeervolle ceremonie. We hebben ervan genoten. Jammer dat we je daarna niet meer gesproken hebben. Hoop dat je nog wel even gezellig een glaasje hebt meegedronken. Hierbij nog wat kiekjes ter herinnering aan onze geweldige ceremonie.

Liefs, meneer en mevrouw Luhrman : )

trouwen na lange verkering
2 februari 2015

Lida en Jack

Lieve Anouk,

Wij zitten nog na te genieten van afgelopen vrijdag, onze huwelijksdag. Het was een hele mooie dag. We willen jou nogmaals bedanken. Je hebt het voor ons dubbel onvergetelijk gemaakt. Dankjewel! Je bent een mooi persoon, van binnen en van buiten.

Een dikke knuffel van ons,
Jack en Lida

paarse trouwjurk
26 november 2014

Monique en Peter

Lieve Anouk,

Wat fijn te horen dat ons bedankje in goede aarde is gevallen. We hebben een hele mooie dag gehad. De ceremonie was heel bijzonder. Door alle gasten beaamd. Je hebt ons prima begrepen en alles liefdevol verwoord. Het was een dag met een lach en een traan, goede balans. Vele malen dank hiervoor.

We zijn nu weer aan het terugkeren op aarde.
Veels liefs van het getrouwde stel Smits-Platenburg

trouwen in een rode jurk
24 augustus 2014

Ida en Laurens

Ik kijk met plezier op onze bruiloft terug. De ceremonie vond ik ook erg persoonlijk met een ontspannen sfeer. We waren blij dat jij onze ceremoniespreker was.

Groetjes, Ida en Laurens

trouwen in een boomgaard

kus na het ja-woord
23 juni 2014

Gamze en Hakan

Merhaba Anouk!

Hersey cok guzel gecti. Biz cok iyiyiz. Sen nasilsin? Kibrisa balayina gittik cok sicak ve guzeldi. Hersey icin cok tesekkur ederim tekrar.

Optum X

trouwen op eigen locatie

trouwen in oudewater
1 juni 2014

Hans en Daniëlle

Hi Anouk,

Hopelijk is alles nog rustig bij jou! Bij ons is het ook weer rustig na een geweldige dag gisteren, wat hebben we een topdag gehad en avond ook! Iedereen was lovend over jou, dat je het zo goed deed, goed verstaanbaar en absoluut niet slaapverwekkend zoals sommige ambtenaren kunnen doen en erg geweldig ook de rol van de kinderen, kortom een top ceremonie!

Jammer dat we je niet meer gesproken hebben, maar we moesten door.....We willen je heel hartelijk bedanken voor je inzet en je enthousiasme, mede dankzij jou hebben wij een onvergetelijke dag gehad.

We wensen jou en je gezin alle goeds en hopen op een gezonde smurf. Laat je nog wat van je horen?

En nog heel hartelijk bedankt voor je kadootje.

Lieve groeten,
Hans en Daniëlle

bruidsboeket regenboog
24 mei 2014

Malou en Karin

Hoi Anouk!

Het was een topdag gisteren!! Je hebt het superleuk gedaan : - D
Waren zo trots op alles wat je zei. Waanzinnig : - )

Liefs, Karin Spaans-Zandberg en Malou Zandberg-Spaans

decolleté

paarse bruiloft
8 mei 2015

Ilse en Dirk

Hoi Anouk,

ten eerste nog hartelijk bedankt voor je prachtige bijdrage vandaag! Alle gasten waren zeer onder de indruk van je enthousiasme en vonden het perfect bij ons passen. Velen hopen dat je nog BABS bent al zij ooit gaan trouwen.

Die mag je in je zak steken!
Thuis hebben we met de napraatgroep vreselijk gelachen om alle synoniemen van dat ene woord! Oh tranen van het lachen! Bedank je man ook namens ons!

Heel veel groeten van Ilse en Dirk

tweede huwelijk

voor de tweede keer trouwen
2 mei 2015

Sonja van der Ven en Paulo Kouvelt

Anouk,

Wij willen jou hartelijk bedanken, omdat je zo'n ontzettend leuke, ongedwongen sfeer hebt gecreërd tijdens onze huwelijksceremonie.

Het was in één woord geweldig!
Groetjes, Paulo en Sonja

ringenkussentje2 april 2014

Anoniem

Hallo Anouk,

Ondanks alles hebben we zeker genoten van deze dag en zullen we het zeker als een mooie dag blijven herinneren. Wij willen je nog hartelijk bedanken voor jouw mooie toespraak. Wat een geweldig mens ben je. Zo alles op het laatste moment nog aanpassen en dan zo'n mooie toespraak. Ik hoop dat je dit soort situaties niet vaak mee hoeft te maken.

Je bent een gedreven en zeer betrokken mens, wat we zeer gewaardeerd hebben. Dank je wel voor alle bijlagen. Toch ook nog leuk om dat te kunnen lezen. Wij wensen jou alle goeds toe!

ceremonie homohuwelijk
20 maart 2014

Dennis Vogelaar en Ben de Boon

Bedankt. Het was een super mooie dag. Mede dankzij jouw toespraak. Voor ons had het niet mooier gekund. Zo klein, gericht en intiem. De kinderen hadden ook nooit zo open en vrij geweest met een grote groep mensen erbij. Nogmaals ontzettend bedankt dat jij dit voor ons heb willen doen.

huwelijksvoltrekking Museum19 maart 2014

Rens van Buuren en Jolien van Buuren-Verheul

Lieve Anouk,

Wat een warme en lieve woorden van onze familie(s). We hebben ontzettend genoten van een onvergetelijke dag! Nogmaals willen we je heel erg bedanken voor je bijdrage op deze bijzonder dag. Het ga je goed. En veel geluk en liefde in je gezin.We bidden en hopen dat je tweede kindje gezond geboren mag worden!

Lieve groeten, Rens en Jolien

warme huwelijksceremonie in eetcafé

ringen wisselen in eetcafé

turkse ringenceremonie

humor tijdens huwelijksceremonie
19 februari 2014

Andy Molog-De Looijer en Bert de Looijer-Molog

Lieve Anouk,

Eigenlijk wilde we jou helemaal niet hebben als BABS; Wij hadden onze zinnen gezet op een niet nader te noemen BN’er, maar wat hebben wij geluk gehad, dat zij niet kon! We weten zeker, dat onze huwelijksvoltrekking nooit zo intiem, mooi, ontroerend, verrassend én origineel was geworden, als jij deze niet had geleid. Meerdere mensen op jouw site hebben zo’n positief verhaal, maar we weten nu uit ervaring, dat het echt zo is! Jouw betrokkenheid bij het geheel, je inzet en je moeite om een zo’n origineel mogelijke voltrekking te organiseren is geweldig. Ook onze kinderen en ceremoniemeester zijn dol enthousiast over de manier waarop jij met hen bent omgegaan. Ook de speciale trouwakte (op jouw initiatief) met de handtekeningen van al onze kinderen is een document om te koesteren.

Lieve Anouk, we hebben je in onze foto- en videopresentatie al een TOPPERTJE genoemd, maar op jouw site willen we dat graag nog een keer herhalen. Mede dankzij jou hebben we een geweldig moment mogen meemaken! Wielufjoe!huwelijksceremonie in het Noors

de bruidsmeisjes

huwelijk voltrekken in eetcafé
18 februari 2014

Simone (ceremoniemeester Andy & Bert)

Lieve Anouk,

Heel erg bedankt voor deze mooie huwelijksvoltrekking. Ik heb het als heel persoonlijk ervaren, en ik voelde me als ceremoniemeester erg op mijn gemak bij jou. De voorgesprekken heb ik als erg gezellig ervaren. De tijd en energie die jij erin hebt gestoken, daar heb ik bewondering voor. Ook de manier waarop je een aantal mensen van het gezelschap erbij betrok, was opvallend en heel erg leuk. Zoals je bijvoorbeeld mijn Noorse vriend in het Noors welkom heette....hij was helemaal vereerd en ontroerd!!

Zijn reactie:
Jeg hadde den store gleden av å være tilstede i en av Anouk vielser. For meg ble det en helt speziell opplevelse. Anouk skapte en svært god stemning og gjennomførte seremonien på sin særegne måte. Hun var humørfyllt og og vennlig og hun fikk brudepar og gjester til å føle at dette var noe helt spesielt. Jeg gir Anouk mijn sterkeste anbefaling. Takk for en fantastisk flott kveld.

Terje Tvete, Norge


Wellicht zie of hoor ik je nog eens....en ALS ik ga trouwen, ben jij absoluut degene die ik als trouwambtenaar zou willen hebben! (en mijn dochter Joelle trouwens ook ; ) )

Liefs, Simone

huwelijksplechtigheid
28 januari 2014

Willemijn en Lennard

Bedankt, we hebben genoten van de ceremonie! Ook onze gasten vonden het erg geslaagd. We hopen dat je nog veel huwelijken zal kunnen sluiten.

Liefs, Lennard & Willemijn

trouwceremonie in theater
5 december 2013

Martijn en Annet

Laat de video voor zich spreken:

http://www.youtube.com/watch?v=S-SGDYHM5Zs
4 november 2013

Ouders van de bruidegom

Hallo Anouk,

wij willen je hartelijk bedanken voor de fantastische avond die we gisterenavond hebben gehad met de plechtigheid van onze zoon en schoondochter. Mede door jou is het een onvergetelijke avond geworden, waarvoor we je hartelijk willen bedanken. Het was top, dank je wel.

Hartelijke groeten, Tineke en Mari de Stigter

huwelijksvoltrekking Hamelhuis25 september 2013

Hilde en Patric

Wij zijn op 4 september 2013 getrouwd door Anouk. Het was in een woord geweldig! De ceremonie was heel erg persoonlijk, wij en ook onze gasten herkenden ons zelf helemaal in het verhaal van Anouk. Er zijn dan ook weinig mensen die het droog hebben weten te houden! Ook in de voorbereiding hebben wij Anouk als een heel lief, prettig en betrokken persoon ervaren. Al tijdens de kennismaking voelden wij een klik, waardoor we er alle vertrouwen in hadden dat zij onze dag zou laten slagen. Dat is zonder twijfel gelukt. We kunnen dan ook weinig anders dan Anouk bij deze nogmaals te bedanken en haar aan iedereen aan te raden als trouwambtenaar!

geregistreerd partnerschap23 september 2013

Astrid en Andries

Beste Anouk,

Via dit bericht willen wij jou enorm bedanken voor je leuke verhaal, de lach, de traan, het zooitje ongeregeld, de aandacht voor onze kinderen etc.

Wij zijn heel blij dat jij ons partnerschap hebt voltrokken!! (wellicht binnen een bepaalde tijd het bruidspaar dat ik vanmiddag noemde... Gaby en Mark.... )

Nogmaals heel erg bedankt. We vonden het super!!!

Lieve groet,

As en Dries


kinderen bij de trouwceremonie betrekken

09 september 2013

Miranda en Jeffrey

He lieve Anouk,

Wij hebben heel erg genoten van alles, maar ook vooral van jouw mooie ceremonie! We hebben heel veel leuke reacties gekregen op de manier waarop jij sprak en met het publiek omging. Ook wij zijn super blij met jou als ambtenaar! Super bedankt daarvoor.
Bedankt voor je lieve en leuke cadeau! Het heeft een plekje op de openhaard gekregen en beloven er elke week wat naar elkaar te schrijven! :)♡

Heel veel succes in de toekomst! Weet zeker dat je site en jij erg succesvol zal zijn! Je doet het zo leuk.

Dikke kus van ons!
Miranda en Jeffrey

 

Anouk Schröder-Vreeswijk | Lingedijk 52 | 4152 EB | Rhenoy | 06‐57326835| info@ceremonie-in-stijl.nl

Anouk Schröder-Vreeswijk | Lingedijk 52 | 4152 EB | Rhenoy
06‐57326835| info@ceremonie-in-stijl.nl        

Anouk Schröder-Vreeswijk | Lingedijk 52 | 4152 EB | Rhenoy | 06-57326835 | info@ceremonie-in-stijl.nl